USG Almere

  • Locatie

    Almere
  • Oppervlakte

    450 m²

Het bedrijfsrestaurant van USG Almere werd in korte tijd gerenoveerd en werd een sfeervolle ontmoetingsplek.

De vraag

Vanwege het samenvoegen van 2 kantoorpanden naar 1 pand, was een uitbreiding nodig van 150 naar 220 zitplaatsen in het restaurant. Het restaurant moest functioneel zijn en een moderne uitstraling krijgen.

De uitdaging

Tijdens de renovatie bleef het restaurant in gebruik. Hierdoor diende het project gefaseerd en binnen een kort tijdsbestek te worden uitgevoerd. Bestaand meubilair en de verlichting moesten zoveel mogelijk hergebruikt worden.

De oplossing

Door bartafels, bestaande tafels en zitbanken te combineren met kunst en verschillende verlichtingsarmaturen, is het restaurant functioneel en zeer sfeervol geworden. Met een zakelijke, en toch warme uitstraling. Er is een gietvloer aangebracht. Lunchen is een beleving geworden.