V & D

  • Locatie

    Amsterdam
  • Oppervlakte

    12.000 m²

Het nieuwe Service Center van de V&D in Amsterdam Zuidoost kreeg een creatief en open interieur geheel in de V&D huiskleuren.

De vraag

Het ontwerpen en realiseren van open werkruimtes, sample spaces, mock-up rooms, proefwinkels en press rooms. Alles in de V&D huiskleuren (zwart, zilver en wit).

De uitdaging

Voldoende sfeer en warmte bereiken ondanks de soms sombere tinten van de huiskleuren. Creatief omgaan met de ruimte en een bouwtermijn van 6 maanden.

De oplossing

NEWKANTOOR heeft de vloeren, wanden, plafonds, het meubilair en de verlichting verzorgd. Ook de installatie van elektra, de dataverbinding en de klimaatbeheersing werd door ons uitgevoerd. Door veel met wit te werken en donker hout te gebruiken, kregen de ruimtes een open en toch warm karakter.