Five Degrees

  • Locatie

    Breukelen
  • Oppervlakte

    600 m²

Het interieur van het monumentale kantoorpand van Five Degrees in Breukelen, werd volledig gerenoveerd.

De vraag

Het ontwerp en de realisatie van een nieuw kantoorinterieur, volledig op maat. Met een nieuwe indeling, nieuwe trap, nieuwe keuken en nieuwe toiletgroepen.

De uitdaging

Beperkt budget beschikbaar. Ondanks het moderne interieur, moet de warme sfeer die bij het monumentale pand hoort, behouden blijven.

De oplossing

De ruimte is opnieuw ingedeeld. Openslaande deuren en lichte kleuren benadrukken de ruimtelijkheid. Door donkere houten materialen en gele elementen toe te voegen, ontstaat warmte en contrast. Er is een gietvloer en een akoestisch plafond aangebracht. Ook kreeg het pand een nieuwe trap, toiletgroepen, keuken en E&W installatie.